kalla fötter

har stått loppis, väldigt kallt! speciellt om fötterna och benen. idag ska jag bara vara hemma och ha det trevligt. min bror ska typ spela match mot sveriges döva landslag, funderade på att kolla på för en gångs skull men jag pallar inte. innebandy är så trist. imorrn är det match mot värmdö, alltså mot filluts kusse och syster. hihi, det blir kul! vi har typ så att alla i laget som är friska får spela, hoppas det inte blir så många det blir så trist.

pusshej

kalla mig farmor Agda...

... för jag har bakat bullar vääldigt länge nu. i säkert tre timmar, ach ach så jobbigt. men som jag sa i inlägget nedanför; kom och köp dom vid halv två-tiden imorrn. dom är mycket godare än familjen wohlfarts äckliga. yuäck.
mitt förkläde är förresten världens tuffaste.

image176image177


jag har kommit på en sak, det var jättelänge sen jag hörde rebecka prata i sömnen. funderar på ifall hon har slutat eller om jag sover för djupt. det är synd tycker jag, hon var alltid så trevlig! klappade mig på axeln, startade ett samtal om fotboll och berättade när det snöade ute. fast det var ju så att jag inte fattade att hon pratade i sömnen så jag svarade, men då hade hon såklart vänt sig om och snarkat vidare. och dessutom snöade det inte alls. hon bara ljög.


nu ska jag sova, natti natti.


//anna


fredag med wohlfart

hejhej! igårkväll tittade jag och rebb på american pie och scrubs samtidigt som vi var väldigt nyttiga. hon åt äckliga riskakor och jag vindruvor och en pytteliten chokladrulle. imorse vaknade jag av att deras dagbarn sjöng HÖGT på en liten truddelutt, närmare bestämt sjörövar fabbe. så jag gick ner och slog på dom ett tag så dom slutade och sedan åt jag frukost i isabells säng. spillde en del. hahah, närå, men jag låg vaken och läste i en udda bok. sen kom Isabell instudsande och sa att jag skulle hjälpa henne att baka bullar. vid ordet 'bullar' vaknade rebecka till med ett ryck, det var skoj. åkte iallafall till staden och köpte shorts, (som verkligen behövs nu när det är runt 5 grader ute) en t-shirt och ett hårband. så nu har jag cirkus 2,50 kvar av mina 400 kronor kvar. WOOONDERFUL.
träffade en liten vän inne på hm, det var ett tag sen vi sågs och det var kul att träffas, även fast det bara var en liten kort stund. nu måste jag baka bullar till loppisen imorrn, kom gärna till orminge imorrn mellan 13.00 och 14.00. PUSSHEJ

//anna

ooops.

Jag råkade ju berätta för rirro och anna om mitt roliga pa lösenord :D . Nu tittade ja ett gb inlägg, alltså ett nytt. Och sen såg jag att jag hade skickat till mig själv också. Jag ba va? Sen kom jag ju på att Anna är busig och läste båda inläggen som var från henne, eller ja som hon hade skrivit. Jättesööööööööt :)

#6062 - 4th  | idag 16:24 [hemligt]
Hej! Jag är väldigt omtyckt och älskad + att världens scchhnyggaste människa snart ska lista ut vem det är jag tycker om mucho mucho! PÖSS


haha, sen på det andra stod det något typ att hon lovade att inte läsa mina andra gb:n :)

Nu måste jag byta lösenord, även fast det avr gulligt :)

med kärlek, putte

lite fint sådär

slänger in en liten bild på lunden av gogar (?) som befinner sig i åre och som jag måste påminna att köpa mig choklad från fabriken om hon besöker den!

image175

//Anna

borra tänderna var faktiskt inte alls farligt.

morsning fyrvägskorsning.

igår sussade jag hos filippa, vi tittade på film och mobbade viktor som också var där. idag åkte vi hem runt halv 2 och eftersom snutteputte bor  "on the countryside of life" som jag säger, tog det 1 timme och 7 minuter att åka hem.  Eftersom att jag är så duktig har jag gjort en liten pengaplanering för den här månaden som säger att jag får lägga 400 spänn på kläder. Måste ju köpa presenter till Rebecka och min brur och dessutom spara undan 300. men det blir en piece of cake. ska sussa hos rebb idag och imorrn ska vi till la ciudad.

kossiga pussar från lorten.

happy

Hejsan igen :) . För lång tid sen fösvann ungarna hem till sig. Sitter här och tråkar med Anna och Tobbe på msn. Jag tycker Anna ärdum som inte skriver... Sak samma jag skulle skriva för att säga att på måndag ska jag på Innebandy. Sm-finalen. :D wohoooo. Värsta vip grejen tydligen, med mat och sånt. Min låtsaspappa ringde och sa det, jag ska åka direkt från skolan till stan sen ska vi åka dit. Och min gamla klassföreståndare, i 5:an, spelar i Aik så jag kommer få träffa honom och så. Det blir kul eftersom det var så länge sen :) . Jag är glad, sen ska Alexander skjutsa mig ut hit ända hem till pappi. Skööönt!

hejdå, jag ska göra en kul grej nu, jag saknar den söta pojken :) mihi <3

putt


Godmorgon!

Första dagen på lovet jag har sovit till längre än 9, wohooo! Anna och Viktor har sovit här och Anna geekar dassboken inne på toaletten. Igår stängde hon in sig där och låste bara för att läsa den. ;)  Idag blir det väl vara hemma, passa hunden. I helgen ska jag vara hos farmor. Pappa ska vara borta och kära farmor rycker in. Antar väl att jag någon dag slaggar hos Ebba eller kanske Malin(?) jag får väl allt se. Jag saknar min Tess, och den söta killen :) .  Jag kan ju inte precis ringa och fråga om han vill va med mig. Då skulle han fatta...

image174 - Jag älskar dig

/ putte

goodnight and go

Godkväll ;D
idag har vi som sagt åkt pulka, ätit våfflor och åkt en jäklarns massa buss fram och tillbaka. jag och putte stack då ut i backen cirka sex minuter över tio - lite försenat men jag hittade inte mina täckbrallor -
 i eccoskor och fula mössor. jag tycker inte om filippa längre eftersom att hon mobbade min ryggsäck jag hade med till pulkabacken, vart skulle jag annars ha lagt min kamera och nycklar? För att göra en lång historia lite kortare byggde vi ett gupp vi hoppade på, filippa sög, rebb fattade inte att man skulle stå upp och jag var bäst. att man råkar ha en sådär 5-6 år träning av hoppning (fast då med häst) är väl bara ett plus. filippa sa att jag knuffade av henne när vi åkte tillsammans men jag lovar att hon fegade ur och hoppade av. när rebecka kom bombade vi förresten henne med snöbollar. det var kul!image169image170image171image172image173
anna, anna, filippa, filippa och sist och minst snöbollarna

videosarna är bäst och sån har vi på rebecka också. hon var för morgontrött för att få fastna på bild

jag måste sova, ska upp tidigt och ta bort tandtrollen.  PUSSHEJ

hej hopp

Dagen har varit mycket rolig och mycket kall. Åt våfflor till både lunch och middag. Vi har mest lekt i snön och åkt buss faktiskt. Skitkul i snön i alla fall. Anna måste bara lägga in bilderna så ska ni allt få se. Orkar inte skriva så mycket idag. Är väldans trött. Jag skulle ju möta Anna vid tio. och så vaknar man halv 8. Helknäppt! Men jag är en sån där som är morgonpigg på helger och lov (aldrig annars), om man inte lägger sig alldeles för sent då. Vaknar alltid minst en gång runt 8. Eftersom jag alltid tror att jag har gått upp för sent. Det händer så ofta, snart blir det som en vana. Ska snart sova tror jag eftersom Anna och jag ska till tandläkaren redan vid tio. Vi måste alltså ta kvart i tio bussen. Väldans tidigt. Jag kommer säkert vakna 7 bara för det.

Jag har jätteont i rövas idag, bara så alla vet. Haha, en kul grej på bussen idag.


Putte, rirro och Lasse satt på 471 mot Slussen för att hoppa av i OC och köpa mjölk och grädde till lunchen.
Putte - Vi handlar på VI (foodmarket affären)
Anna - vi suger.
Alla - ASG!

Notera, anna betoner vi:et som att hon sa vi (du+du+jag)
Tihihihi, det var mys i alla fall.



Varför är det farligt att sniffa lim?
Man fastnar så lätt

Har jag något i ögat? (är medveten om att man inte har något i ögat)
Nej, ingenting (?)
Så mycket bryr jag mig!

Puss och godnatt / Putte



image168 

Kvälls sol på Kanarieöarna, 12 Januari 2008

jag saknar dig


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
You gave me wings and made me fly
You were always there for me..

Becaused you loved me.

image167

Godnatt!

Imorgon ska jag och Anna mötas vid 10 och åka min superduper megaballa snowracer i världens bästa backe. Jag ska ta med mig oboy så vi kan mysa i snön. Sen är det också bestämt att vi ska leka med Bertil och äta våfflor, men jag vet varken var eller när. Känns jättebra.

Anna har ett nytt smeknamn. Lasse, hon är lika snygg som Lasse brandeby och lika begåvad som Lasse Berghagen gällande musik.

Måste därför lägga in bilder på dom, haha :D .

image159 image160

puss och godnatt från puttefnask

påsken är över

Nu är påsken över och jag är hemma igen. I Karlstad var det kallt och blåsigt. En dag shoppade vi och resten vart mest promenader, Mariebergsskogen (som en park med lillskansen) och sånt. Har  vilat upp mig jättemycket ochkänner mig inte ett dugg sjuk, trött eller hängig. Jag shoppade två linnen och ett par jeans i Karlstad och så mycket annat hade jag inte råd med. Jag är luspank just nu men som tur är så kommer lönen snart.Mer än 650 kronor, YIPPI! Har mest läst och slappat som sagt.

Saknat the gang som tusan. Veckans planer blir väl såhär: (jag räknar med vissa ändringar)

Måndag: komma hem
Tisdag: Lasse och Rebb, vi ska göra våfflor :S
Onsdag: Lasse till tandläkaren och laga ett hål. Lasse och Viktor ska med ut till Värmdö :)
Torsdag: Åka med Lasse och Viktor tillbaka eller, stanna och leka med kusin(?)
Fredag: Mormor om ingen annan vill leka?
Lördag: Lasse, Rebb, massa andra.
Söndag: Mormor.

Ska föresten "bo" hos mormor i helgen efterom papps inte är hemma och sånt.

Drömde en sjuk grej inatt. Vaknade precis när slutet skulle komma och jag vill gärna veta det. Har tänkt på det skitmycke. Har föresten inte tänkt så mycket på MisterX på länge faktiskt.

Anna, jag har saknat dig!

MedVänligaHälsningar  Putte Rosén

i'm the man!

image150image149image148image147image151image152image153image154image155image156image157image158

tupplur (strunta i de fula shortsen, hade dom när jag var 11, vet inte varför dom inte är i soptunnan), från altanen, viken, "piren", kusin vitamin,  hund, min fina glasskål och glassked, rocky igen, tassavtryck, filosofi, chokladkanin och till slut 5 poäng åt hunden.  tog en massa bilder och eftersom att det är så svårt att välja ut blir det många ;D

kom förresten hem igår istället, det var så kallt och trist. fast ändå mysigt. min hund är typ världens livsnjutare, på den tredje sista bilden stod han bara där, blundade och kände hur vinden blåste. det är inte ovanligt direkt, han brukar stå och bara titta, han vill titta ut hela tiden också och ligger då bara och tittar på allt som händer utanför.

något som är väldigt bra är att jag nog har fått sommarjobb. på möja faktsikt. några som vi känner som har pizzabuss och sånt där ute och ska öppna nån slags italiens restaurang där ute och sa att dom nog kunde fixa jobb till mig. Det blir då efter gothia och det.

idag står städning av rum på schemat och det går på ett kick, sen ska jag träffa rebecka.

pusshej // anna

ps. eftersom min hund tycker om att jaga bort alla fåglar han ser ute i skärgården (det är många) så var det väldigt underhållande när han skulle jaga bort några svanar. dom blev rädda, han blev rädd. iallafall när han såg hur stora dom var, fast han stod på sig när dom väste och bara fortsatte att skälla.  TUFFING DÄR.

HEJDÅ!

Hejdå på mig, och anna föresten. Fast hon får skriva ett avskeds inlägg själv. Båda vi kommer hem på måndag så så mycket bloggning blir det inte. Jag kommer troligen inte kunna blogga alls. :/   Men jag lovar att jag ska komma hem med minst ett par byxor också. Haha, ;D

Kommer saknar mina vänner :)
Skänt att komma bort ett tag i alla fall.

Med Vänliga Hälsningar Putte Rosén

voff.

Idag har jag vart i skolan, haft prov, ätit jullunch, tagit en promenix med hunden och tjänat 200 spänn genom att städa huset.

image146image145image144image143image142image141image140image139image138
woopsie, många bilder blev det. jag älskar min hund.

förresten så spelas det in en mcdonald's reklam vid skarpövägen och i skogen där jag brukar gå och faktiskt gick idag. pusshej//annut

denna dag - ett liv

Dagen har varit okej. Roligt var det på matten faktiskt. Haha jag är bäst på att vika "flygplan". Humöret går upp och ner eftersom man inte alltid tänker på "the sad side of life"... Anna var jättesöt på gympan och sa att om jag är ledsen så är dom ledsna också. Gulligt! Föresten gjorde vi beep-test idag, jag var asnervös vet inte varför. Haha skakade som fan innan. Fick 7 och 2 tror jag, eller över 7 i alla fall. Anna fick 7 och en halv. Berr fick mindre än mig, maha! Kanske ska börja träna lite kondition ibland... Skulle kanske bli bra, ska bara hitta något roligt sätt att träna på också.

Hämtade lillasyster på dagis, mamma ringde och var försenad. Det var mys, hon hade gjort massa påskpyssel på dagis. Jättefint, jag fick påskris med fjädrar i. Jättegulligull.

Tyvärr är jag inte så glad nuförtiden, beror mest på småsaker men mest en saknad på en jättenära vän. En sån som man jämt ringer på kvällar, en som vet allt om en, en som man kan vara med utan att bry sig om utseende och beteende. En som som jag hade ett år, precis ett år. Sen bara vart allt annorlunda. Saknar det masssa och ingen kommer någonsin kunna ersätta det vi hade tillsammans. Jag älskar henne, mycket. Fortfarande.

Ååh, Både Joel och Tess är bortresta, Så fuskit. Västindien och Indien. Shit vad jag också skulle vilja. Får nöja mig med Karlstad över påsk och resan vi gjorde över min födelsedag. Här kommer några bilder från den föresten.


image131
Olivia lär sig simma

image132
Från balkongen

image133
Så mysiiiiigt.

image135
Sista kvällen.

Saknar det där jättemycket, att få komma bort från alltin vore inte fel just nu.

Puss /
Putte (mitt nya smeknamn)

ge mig

image130


miss halfway

image126image127image128

Jag blir så sur på mig själv. Jag vet att jag borde plugga hemkunskap men jag gör en massa annat onödigt istället. Jag är sämst på hemkunskap och jag tycker att näringslära är tråkigt. Jag satt i fiket med filippa i min klass idag från halv elva till två. Fick en kokosboll, dricka och glass. Vi hade mer i kassan än vad vi skulle ha så vi snodde en varsin kokosboll till. Förresten så suger dagens väder. Var nästan soligt ett tag, men jag fattar inte varför det måste snöa. Korv. Fast jag märkte att det växer krokusar utanför vårat hus så jag var tvungen att ta en liten bild på dem och snön som var imorse.

pusshej



EY!

Jag har märkt en rolig grej, haha. När jag inte skriver så tappar vi massa kommentarer och besökare, måste skriva mer då eftersom Anna är så ointressant. Tänkte berätta lite om helgen och idag eftersom det var ett tag sedan sist.

Fredagen gick åt hemma med släkten. Storasyster firades och fick en jätteball kamera. Vi åt lite här hemma hos oss, drog oss sen upp till kusinerna för att spela Wii. Dom ringde när vi skulle äta efterätt och då gick vi ner bara för att äta den :) , och sen gick vi såklart upp igen. Haha, geeks! Iaf var det rolig och träningsvärken är borta.

På lördagsmorgonen väcktes jag av min mobil klockan halv 9. Jag skulle börja jobba klockan 11. Tog bussen halv 11 hemifrån. Hade massa sovprylar med mig till kvällen och så, väskan vart stor. Jädrigt stor haha. Sen jobbade jag lite och såntt. Haha, slutade när vi hade stängt och var klara vid halv 5 kom hem till Anna runtkvart över 5(?) elelr halv 6(?). Sen drog vi oss direkt mot Donken NACKA och åt middag, Snabbmiddag kan jag säga. Sen skyndade vi oss till busshållplatsen för att åka vidare till Sickla. Vi kom till Sickla i lagom tid fast vi trodde att vi kom jätteförsent. Det hade ju varit bra att komma lite tidigare men det funkade ju och vi slapp stå upp. "Showen" var rolig och roligast var nog en av tjejerna, eller tanterna, framför. Haha shit vilket garv alltså! Sen drog vi oss vidare hem till Rirro för att sova. Vi tittade på utröstningen av melodifestivalen, vi röstade på tvillingarna, eller vad dom heter, jaja iaf sen gick vi upp och bäddade och sånt typ. Sen filmade vi lite fjolliga filmer som ni kanske får se här på bloggen någon gång, haha. Vi tittade lite på "från A-Ö" kul alltså :D.

Sen vaknade vi innan tio på söndagen, åt frukost, tittade på en ny version av Romeo&Julia, skitmysko. Sen liftade jag med Annas familia till gustavsberg för att träffa Tess innan hon åkte, och trösta henne såklart, och titta på Josies uppvisning. Hon var föresten jätteduktig och hade ett eget solonummer. Sen drog jag mig hem därifrån och när jag gick från bussen och inte frös såg jag kusinerna som höll på att sätta upp studsmattan. Nu är det vår tänkte jag verklligen. Haha, fick sedan när jag kom hem reda på att vi skulle på bio i stan och se Jumper. Gick upp till Ebba en stund och drack påskmust och sen var det hem och göra sig iordning. Bion började kvart i sex och var en helt okej film, ganska häftig faktiskt. Sen åkte vi hemåt men stannade på LillPlogen och käkade. Sen hände det väl inte så mycket mer förutom att jag städade mitt rum istället för att plugga typ, haha. Som Alltid.

Måndagen då. Skulle gått upp halv 7, kom upp halv 8. Typiskt mig faktiskt. Åkte till skolan, Viktor hoppade på bussen och sånt typ. Inte så rolig skoldag. Hanna tvingade mig i och för sig att säga vem som gör mig glad och det ångrar jag att jag sa. Hon kommer mobba mig resten av livet. FY! Rirro satt i kiosken odag, hon bjöd inte på någonting. Jävligt tarrigt faktiskt. Sen åkte jag, Viktor, hans syrra och Mickel 422 från skolan. Jag och Muttmatilda drog till mölnvik för att fika på mitt jobb och växla in pantkvitton. Sen drog vi därifrån och ringde pappa för att fråga vart han var om han kunde hämta oss och då sa han att han och Birgitta (låtsasmamma) skulle till Plantagen. Vi följde med och VIPS nu har jag två "blommor" eller typ växter i mitt rum. Tänkte köpa i plast för att slippa sköta om dom men kom på att dom kommer bli väldans dammiga. Jag hatar damm! Allt plugg är klart nu i alla fall och jag är fett på G!

Nu blir det läsning med boken "Studio Sex" av Liza Marklund. Asbra.
Sen kanske det blir lite bilder snart från min sida. Några tussilagos hit och dit.

Oiink (blir bara en idag, jag är arg)

kossa mu

Hejhej. Idag så stod rebecka i cafeterian och det var ju trist eftersom vi ville vara där tillsammans. Filippa gjorde iallafall henne en fin dubbelmacka med rivna morötter och gurka på. säkert nåt mer också men det såg inte jag.

alla fyller visst år i mars. Idag är det Hanna, min bästis från tre år till elva års ålder. Bilden är ifrån ettan tror jag, eftersom att ingen av oss har tänder.

image125


morgontrött? nej då

jag känner mig som katarina, pigg som en mört på morgonen. Slapp gå ut med rocky nu på morgonen så jag ska inte gå förrän om 20 minuter och är helt klar förutom att jag ska dra på mig ett par jeans. Nu ligger jag och rocky och slåss om täcket. Alltså, han ligger på det ganska högt upp i min säng, jag vill ligga under det men kan inte flytta honom, så söt som han är.

image124

ursäkta stökigheten i min säng och att bilden är så dålig. skyller på ljuset.

vårkänsla

Idag när jag tog en promenad med rocky så märkte jag att det har börjat växa vårblommor i dikena. Jag var så pass busig att jag tog med några stycken in. Lite krokusar och snödroppar. Först efteråt insåg jag att dom nog är fridlysta.

image122image123

mm, skedar är bäst.

tjohej!
ska strax skutta iväg på träning men berättar lite om idag och gårdagen först.

Vi åkte och tittade på magnus betnér, det var väldigt roligt tycker jag. Sen åkte vi buss hem till rebecka där vi såg slutet på melodifestivalen, sen gick vi upp, bäddade och lekte en massa. Vi filmade dagens outfit med lite roliga kläder. Vi var inte direkt seriösa, haha! Jag körde på den lite "sexigare looken" och rebecka hade en california t-shirt som kom från, ööh.. california.  Sen filmade vi en massa videosar med katti och rebecka som norskor, finländskor och massa sånt. Sen hade jag och filippa fjortissminkning och berättade om våra liv och om hur vi uppfattades som fjortisar fast vi inte var det. Självklart ringde våra telefoner rätt så ofta med någon technolåt som ringsignal.

När när v hade gått och lagt oss ( jag och filippa låg sked) så fick vi aldrig somna för det var alltid nåt som blev istället. grr, jag var trött. Sen snodde filippa täcket så jag snodde tillbaka det och mosade ut henne, självklart helt omedvetet. På morgonen tittade vi på romeo och julia, den sög. Typ modern miljö med oseriösa slagsmål och udda språk som väldigt ofta rimmade. Den får 1 toaster. hihi.

Har iallafall ätit mat hos mormor och morfar och ska strax på träning.

kossa muu. <33

image121

bild; nån golfspelande figur som jag hittade hos mormor

17.31

Hej!

Jag sitter här i mitt rum och hör rebecka och katti leka i köket. Vi ska snart möta filippa också och sen åka till sickla och se magnus betnér, fetaskoj :)

Idag har vi firat katti, hon och rebecka kom hit och när de plingde på dörren så sprang jag fram och slängde en jacka över kattis huvud medan rebecka fick henne att inte titta åt mitt håll. Sen tog vi in henne i bilen och pappa körde en runda med bilen och vi kom sen tillbaka till huset. Då fick hon, fortfarande med jackan på huvudet, gå in och sen när vi drog av den så fick hon se att vi lagt fram fika med kladdkaka och mumsigt.

Pusshej!

bara ett inlägg till filippas ära

image120

jag är bäst, du suger häst  :D

myskväll med migsjälv

hejhopp!

jag och rocky ligger i sängen och tittar på mr. och mrs. smith som förresten är en väldigt bra film. Det bästa är ju att de är så iskalla när typ 20 pers försöker döda dom. Bara pratar om deras egentliga liv och bjäbbar lite samtidigt som de skjuter med pickadollen.

Idag har inte direkt vart jobbig för hjärnan. Svenska då vi hörde om tidningsartiklar och tittade på en intervju med Jan Guillou, matte då jag var med på ungefär halva, sen drog jag iväg till tandläkaren där jag tyvärr fick reda på att jag har fått mitt allra första hål. Ska dit och borra den 26e, alltså på lovet. Efter det åkte jag iallafall tillbaka till skolan och limmade lite på våran panflöjt och sen slutade vi klockan 11 eftersom att Cavas hund hade en sticka i tassen och skulle till veterinären.

vi åkte iallafall till mcdonken och åt där, sen bar det av till sickla. Jag köpte ett par blåa tuppskor med vita sömmar och så och hittade en blå klänning som jag önskar mig

nu ska jag nog titta lite på vänner och somna till det. pusshej, leverpastej

image119


sommar'06

Hittade lite gamla sommarbilder, trevligt trevligt må jag säga.

image118


victor mumsar tårta, jag på ridläger ute på ekerö med pållen Rusty, syssling Filip, kvällsbild på möja, kusin tar sig ett bad.

pussar från en ko till en massa andra


ibland är man vindrutan, ibland insekten.

rätt så varierad dag med roliga grejor och mindre roliga.

Jag glömde mina gympakläder så jag och rebecka åkte hem på lunchen. Vi åt makaroner, mums!

Vi hade matteprov, det gick rätt så bra tror jag.

Jag får inte mitt spanskabetyg på arbetet vi hade förut förren nästa vecka eftersom att hon inte fattade vilken kärleksdikt som var min.

Träningen gick ap-dåligt. Det var synd eftersom att vi bara spelade match och det är roligt!

Olivia sa att jag hette Tess. Sen gillade hon mig jättemycket, vad filippa än säger, vi spelade spel, kastade ballong, och gömde oss för filippa. Dessutom slickade hon mig på kinden. Men bara för att Filippa var osocial och spelade spel på datorn ett litet tag.

Sockerkakan var jättegod! Sånna ska jag äta mer av. (Fillut, jag fyller snart år så då ska jag äta din sockarkaka!)

Nu ska jag sova, pusshej!

Muuuu

ps. imorrn ska jag köpa skor och på lördag ska vi se magnus betnér!


såhär

Han gör mig glad, så är det. Jag tittar ofta efter honom kan man säga också. Men det är inget mer. Jag vill liksom bara inte missa något. Han är ju absolut inte den som tar första steget så det skulle aldrig hända något. Jag bara tycker om att han är så snäll. Speciellt rolig kanske han inte är men jag älskar att vara i hans närhet. Eller att bara titta på honom. Det kan göra mig glad, att bara titta. Eller få en bild av honom i mitt huvud. Jag vill verkligen inte kära ner mig. Usch! Absolut inte. Så bäst är ju min bestämmelse med mig själv nu. Jag gillar honom inte, eller kommer inte börja.

Nu fattar du nog Tess...


F


tomt

Tomt, det är precis så mitt liv känns. Samma sak dag ut och dag in och håller på att deppa ner mig nu igen. Finns en som gör mig glad. Ibland, men inte just nu. Inget funkar. Jag kanske verkar jätteglad, och såklart det är man ju med vissa, men på lektioner när man får tänketid så kommer allt tillbaka. Jag vill inte hamna i självmordstankar, det är förjävligt. Det har förstört så mycket förut och jag orkar inte det igen. Vet inte vad jag ska ta mig till eller vem jag ska prata med. Allt är bara så fel och osäkert. Känns som jag hjälper andra genom massa men tänker nte ett dugg på mig själv. Jag orkar inte. Har ingen lust med skola, familj, kompisar, eller något annat. Allt känns bara skit innerst inne.

F

EY!

Sitter här vid datorn medans Anna spelar Vem Där? med Olivia. Olivia fuskar och byter gubbe efter varje fråga. Haha, sköningar. Anna kom hit och fikade, mycket fika kan jag säga. Hon, jag och Olivia åt upp en HEL sockerkaka. Shit vad mätt jag är :D . Anna ska snart kila hem, hon ska på träning. Bränna bort Sockerkakan. Haha, varje gång Anna tog en ny bit sa Olivia att hon var ett Fetto. Shit, ungar har så rätt :) .

Gårdagen var rolig. Inte så jätttebra. Förra året var bättre, asså i kungsberget var det inte alls lika roliga backar och dåliga pjäxor. Dom gjorde skitont. Usch! Jag vägrar Kungsberget nästa år. Fyyyy. Iaf några roliga vurpor gjorde jag ju iaf :D . En på väg ner för en röd backe, slog i huvet och hade ingen hjälm och en gång när jag och Anna skulle åka fram och vänta på sittliften, Jag bara blinkade till och VIPS låg jag på marken och försökte ivrig ställa mig upp men kom på att jag skulle dödas av liften om jag inte snabbt kastade mig åt höger igen, haha shit pommes asså. Så Anna hoppade på och jag tog nästa med Berry och Katti. Sämst väder var det också...

"Berry och jag ville åka Gammelsvängen (svart backe) hela tiden, men Anna och Katti, fegisarna, ville bara åka röda. Så jeeeevla booring. Sen testade vi Snowparken också, jag gjorde bara en 520 på första försöket, men berr gjorde två 360 på raken, vart lite arg. Sen så voltade vi lite och så. Killarna bara gapade och tjejerna viskade något om att vi inte hade hjälm och att det var tufft. Skittuffa är vi ju! Sen skulle vi helt plötsligt hem och åkte ner från toppen, då såg vi två tjejer som låg och grät bakom ett jättehopp. Och vilka tror i det var om inte Anna och Katti. Wooowo woowo knulla alla brudar! på dom asså... Katti hade brytit revbenen och Anna benet och armen. Klantskallar. Så vi fick åka skooter ner och killen som körde ner mig och rebb voltade i ett hopp. Ballt. Sen tog vi farväl av snyggingen och drog oss mot bussen."

Grattis till rebutt som också fyllde 15 igår :)
Haha, nu är det bara annutt kvar :D

Oiinkoiink


onsdag den tolfte i tredje

Hej!

Kungsberget sög, min klass fick inte sitta i b-lagsbussen, vi fick inte plats eftersom att d-laget snodde våran stora buss så vi fick sitta i en buss med blandat. Men Katti och Fille trotsade alla lagar och skuttade glatt in i våran buss så det var iallafall bra!

Det var dimmigt, regnigt, dålig snö och få, konstiga backar. Det roligaste på hela dagen var nog när filippa ramlade när hon skulle hoppa på stolsliften.

Nej, men nu låter jag jättenegativ, det var faktiskt rätt så kul!

pusshej, MUU

image117


Förresten katti, jag vet att du inte fick något helt eget inlägg när du fyllde år, men jag var ju liksom inte hemma. :)


Ett helt eget inlägg...

...får en av mina allra bästaste vänner Rebecka "Vickan" Wohlfart eftersom att hon idag fyller hela 15 år!

Grattis! Grattis! Grattis!

image116


ps. i love you

muuu


beklagar

Ja, ni kanske inte förstår vad jag beklagar men det är stavfelet i Annas senaste inlägg. Hon har iof ändrat det nu men Oiink stavas med två i. Väldigt viktigt förstår ni! Ska börja fixa lite grejer tills imorgon, packa min lilla väska och så.

Idag har skolan vart som vanligt. Kul sista lektionen faktiskt. Efter skolan bar det av mot Orminge Centrum med 444, två stationer för att köpa lite matsäck och goooodis. Måste köpa mer.

Imorgon blir det då Kungsberget och har vi bestämt att vi ska åka hemifrån kvart över sex för att få bra platser. Vi ska vara där och samlas halv sju egentligen. Rebecka fyller 15 imorgon, wohooooooo! Jag och anna ska ringa till henne, tidigt. Haha, stackars. Men iaf, jag ska åka blades för det är något med foten, ajs! Jaja. Ähm Jag och Anna har en rostbiffsmacka var iaf. Det är så jädrans mums! Sen ska jag ha godis, choklad, dricka och oboy! Jag blir hungrig nu haha.

Men nu ska jag roa mig med skidsakerna, Oiink oiink


What's happening?



Jo, nu är det så här att jag och fillut har tröttnat lite på att skriva våra små namn efter varje inlägg så vi tänker göra som Rebbut som skriver mjaaao, eller maaajo eller sånt som ska föreställa kattljud, men vi tänker ha djurläten istället, självklart från djuren vi liknar mest.

Filippa med sin goda aptit och fettet på rätt plats. Rädd för smuts får man inte vara, absolut inte. Små söta griskultingar också. Medans Anna har fula äckelbarn. USCH! Min rosa fina hud, kan tolkas bögig på grispappor. Haha, Oiin oiink (beskrivningen är skriven av henne själv!)

Jag däremot, som är lugn och klok med magra höfter, ytterst vackra och lite knotiga ben, horn i pannan, lite överlägsen attityd och en förmåga att äta så långsamt att en snigel blir uttråkad ska självklart vara en kossa. MUUU (från filippa. Dina ungar är fula, fettet sitter ojämt och dina ben kommer brytas av snart!)

pöss och hej, leverpastej!

ps. grisar och kossor är bra på att umgås.                                      
                                                                                                                 image115image114



                                                           

gris

En grisorgasm kan vara i 30 minuter :D

image113

Oiink Oiink

History

Lite Historia om    http://themaggs.blogg.se/

Bloggen startade den 28december 2007. Idén var det såklart jag som kom på... Jag satt hemma hos min mormor, och Anna satt hos sig. Vi chattade lite och vips, så hade vi en blogg tillsammans. Lite snabbspolat där. Vi gjorde en ny hotmail-adress, och sen en ny blogg.

Det två första inläggen skrevs av mig (filippa). Det var jag lycklig för. Kände mig bättre än Anna liksom. ;D   Det allra första inlägget såg iaf ut så här och publicerades klockan 23.07 :



F skriver ;)

Taha Anna är en sucker!
Jag vann första inlägget och där med är
jag utsedd till lite coolare än dig Anna! :)

puss/ Maggan1



Andra inlägget bestod av två bilder, en på Anna och en på Rocky. Tredje inlägget, Annas premiärinägg publicerades klockan 23.19 och såg ut så här:



Annas premiärinlägg

Hej, filippa tror att hon är bäst för hon skrev först.
Ettan förlora, tvåan vann! Haha. Nördig, I know :)
Nu ska jag se på vänner! God natt



Ni kanske undrar vart namnet the maggs kommer ifrån och det ska jag förklara. Både Anna och jag har ett långt mellannamn, jag tycker det är rätt fult faktiskt. Jag skulle iaf aldrig vilja ha det som förnamn. Båda heter då Margareta, bara att jag heter med H. Men det räknar man bort ibland dåra. Jag tror till och med att det var Anna som kom på namnet till bloggen när vi satt där på msn.  Jaja, nu måste jag kila.

Födelsedagar:
28 mars, 3 månader       -      snart!
28 juni, 6månader/ett halvår      -      sommarloooov
28 december, 1 år!!!      -      shit pommes vad lång tid kvar
osv.


Glöm inte att kommentera och

Jamfört med themaggs är alla losers!

hah

kommentarer

Nu är det skärpning! Föresten så är jag tillbaka igen, på halvtid... Vi har 85 kommentarer i våran blogg sen december. Nu räcker det. Jag tycker folk borde kommentera lite mer.

Priset för flest kommentarer vinner iaf Rebbutt.
Läs hennes katt blogg föresten
(och glöm inte att hon skriver mjao efter nästan varje inlägg)

Igår var jag sjuk, och åkte, eller gick till Anna direkt när hon hade slutat. Vi pratade mest och så men om på att vi någon gång ska ta tid hur lång tid det tar att springa hemifrån var och en av oss till busshållplatsen bara för att se vad som går snabbast. På kartan ser det ut som Anna bor närmast. Men jag kommer vinna. Föresten är det fusk för jag måste låsa ytterdörren, springa ner, öppna porten, och sen är jag ute. Så jag tänker starta från porten! Anna får säga vad hon vill.

vi ses senare
majaaaajaiaioo

bara för att..

Jag finns här för dig

image45

oavsett vad :)


( Vet att du hatar bilden, hittade ingen annan. Gjorde den mindre istället )

bättre sent än aldrig

407602-112407602-111407602-111





1. (tre översta bilderna) Nån bro i venedig, samma motiv olika effekter på kameran
2. I backen
3. venedig
4. tunnelbanan man åkte under byn för att komma till ett annat berg
5. Sjö nedanför glaciären Marmolada
6. tror att det var val gardena skylten fanns i
7. rätt så molnig bild från stolsliften
8. lite moln
9. Milano @ night
10. ovanför molnen
11. på torget i venedig med jesper och mackan
12. kinderchoklad, min drog!
13. kidsen på bron
14. jesper i backen på lunch
15. bild från flygplanet
16. fin hund på gatan i venedig
17. Det som jesper gör borde vara fysiskt omöjligt
18. ferraributiken
19. från bergen ner på byn
20. jag och brorsan
21. hela gänget ;D
22. min übergoda glass före...
23. .. och efter
24. tittut
25. venedig i sepia
26. nån slags nollning tror jag, i venedig
27. figur som såldes på gatan. när den sprängdes fick vi reda på att den innehåller mjöl.
28. jesus hängde på toppen av ett berg
29. jag och victor på en bro i venedig

eftersom att det är väldigt intressant tog jag alla bilder utom nr; 6, 11, 13, 20, 21 och 29. Mina bilder är rätt så dåliga eftersom jag inte direkt är talang på att fotografera.

// anna

#

Ja, nu är inte allt så bra. Ni kanske har läst och så. Dessutom orkar jag inte med det här och idag har det vart alldeles för många inlägg.

Jag kommer lämna bloggen ett tag, kommer nog inte finnas på msn och pa heller. Jag har ingen lust att göra något bara, ni får nå mig på mobilen.

Nöj er med Anna ett tag, allt blir säkert roligare då

#

Jag menar inget illa, jag är bara ledsen över att det är såhär. Alla menar inte illa så fort något är negativt!

tyvärr

Jag måste bara erkänna nu, jag vet att det inte kommer funka att vara såhär bra kompisar längre. Okej vi kanske kommer vara kompisar, men itne som förut. Inte som förra terminen. Jag tänker ge upp nu eftersom det känns som bara jag försöker. Ta inte illa upp men jag orkar inte längre. Jag mår inte bra

#

frivillig att lyssna på problem?

kontakt:
[email protected]
vännerna har mitt nummer
4th@ playahead.se

#

Gårdagen var verkligen rolig :). Vaknade klockan 10 imorse och var utröttad. Den här dagen kommer att gå åt till datan, köpa lördagsgodis och hemmamys. Söndagen kanske går åt till kusin, iaf ska jag till pappa oh hämta skidgrejser och sånt. KUNGSBERGET på ooooooonsdag!!!!! Ska bli kuligt. Om jag itne åker till pappa på söndag så vet jag inte vad jag gör. Sitter väl hemma och myser med mig själv.

Till Elin och Matilda (dom fick likadana paket) köpte jag och Moa:
- en ögonskugga
- ett fotvårdskit typ
- necessär
- ett läppglans
- ett par "söta" stringtrosor

jag tror det var allt, dom vart glada iaf :) .

Undra vad man ska köpa för lördagsgodis... Så svårt tycker jag!
Anna, lek med mig någon dag, rebb och katti med!
puss

#

image81

Det här är min kusin - och världens BÄSTA kompis!
Satt och tänkte på läget och allt igår och mina vänner och sånt och kom då på att det här är den ända tjejen som verkligen vet allt om mig. Jag kan vara med henne och se ut hur som helst. Jag behöver aldrig tänka på hur jag är och jag vet alltid vart jag har henne. Hon ställer alltid upp utan att hon vet att hon egentligen gör det. För mig ställer hon upp bara genom att finnas, att vara där. Det här är den ända tjejen jag litar på, litar på till 100%. Jag kan också berätta allt för henne. Allt inom familjen, där även hon inräknas. Visst, vi kan retas och verka som systrar ibland men det är bara kul.

Ebbs, jag kan ha underbart roligt med dig utan att ens göra något. Vi kan bara sitta och titta på varandra, och det känns tryggt. Då vet jag att du finns där och jag kan säga vad jag vill. Det är med dig jag vill vara ledsen, glad och flummig. Jag älskar dig kusin! Du är underbar <3

från en ko till en annan

mmm, mcflurry är mumsigt!

#

Har ganska tråkigt, skoldagen var vanlig. Efter skolan åkte jag, Moa, Vilma & Ellika och köpte present till Elin och Matilda. Jag kan ju inte avslöja nu, imorgon blir det :) . Jag kom att tänka på beroende och vad jag är beroende av, alltså inte tillfälligt utan har varit beroende av en längre tid, hittade bilder till allt så jag tänkte skriva lite om det tråkigt jag vet!

Har inte rangordnat utan kör i oordning, vet iof inte riktigt vad som skulle vara först heller av alla saker men jaja...

image74

1. Min mobil - som de flesta kanske har märkt vid det här laget, haha! Mest är det väl alla sms. Fick den av pappa i Oktober tror jag, tidigt i Oktober. Sen dess har jag skickat 7827 sms och 43 mms. Ska alltså ha den i två år sen jag köpte den, shit skit länge ju!



image75

2. Svensk Skärgård - är det inte underbart? Shit, jag älskar sommaren på landet (hos pappa), så nära till skärgården och underbarare blir det inte. Jag älskar den verkligen... mhh, jag längtar såå till sommaren!



image76

3. Pengar - är det någon som inte är beroende av det? Shit, jag bara slösar och så, men har blivit bättre de senaste åren faktiskt!



image77

4. Godis - Vem bangar på det liksom? Det gäller inte bara lösgodis, utan jag menar chips och typ popcorn och sånt. Hur gott som helst,men mmh. Snart kommer frukt beroendet tillbaka. Hoppas jag!



image78

5. Familj - Konstig bild föresten. Haha, mina föräldrar är iaf inte utan ben! Egentligen vet jag inte hur det är utan, men jag vet att jag inte klarar mig utan dom en längre tid iaf. Familjen bara finns där genom livet. Haha låter psykologsnack!



image79

6. Skratt - Utan det skulle jag legat i koma! Jag klarar verkligen inte en dag om inte något får mig att skratta. Hela världen kan kännas som den går under. Så gott folk, få mig gärna att skratta!



image80

7. Tandpetare - För dom som inte ser det! Vad vore jag utan alla tandpetare? Dom som umgås med mig mycket i samband med tillgång till tandpetare, sånna som bilden, vet att jag inte kan sluta hålla på med dom. Jag kan bara använda en sorts tandpetare också. Sånna som bilden. Runda, i trä och slipade på båda sidor. Med dom kan jag roa mig väl. Allt från bortpetning av saker under naglar till söndersmulning. Det är helt sjukt. Ganska dålig vana egentligen. Hemma hos oss går det åt c.a ett paket med 300 tandpetare (tänk ändå att jag bor varannan vecka) om året! Jag vet det är sjukt. Och grejen är den att det bara är jag somanvänder just dessa tandpetare. De vi har till mat osv. är en helt annan sort! Tandpetaren har också räddat mig vid många"matitandställningen"-situationer.



Tack för en underhållande stund med tangentbordet, google och min DATAmus! Haha nu ska jag fixa mig iordning för kvällen :)
pussar!

otursdag men turvecka!

Hej alla glada!
Idag har vart lite oturlig, med lite småsaker bara. Idag som jag absolut skulle ha med mig mobilen till skolan, glömde jag den! Sen sjuan har det aldrig hänt. Sen när jag skulle åka och köpa fotbollsskor missade jag 471 hela två gånger. Någon dumunge hade låst mitt konto till datorn i skolan så vi kunde inte jobba på våran so. Dessutom trodde jag att jag hade tappat bort en text som Frida hade skrivit om portugal, letade i hela mitt rum. Fast den låg UNDER min träningsväska, det märke jag när jag sprang runt i full galopp innan träning.Den gick förresten inte så galant, bara vid vissa tillfällen.
Annars har veckan vart skön, nästan inga läxor, inget matteprov imorrn och ingen skola i måndags eftersom jag vandrade runt i Venedig då. Just ja, måste lägga in bilder! Det gör jag nog i helgen.

Jag och Rebecka hade uppvärming, spökboll blev det. Vi satt igår och planerade och skrev upp regler och allt sånt. En del i klassen var stökiga så det var jobbigt, men annars gick det bra. Rasmus tyckte vi var jätteduktiga, välorganiserade, bäst hittills (det har bara vart två andra grupper ;) ) och såg tydligen fram tills när vi skulle hålla en helt egen lektion, så det var ju bra! Sen körde vi rugby, tjejerna mot killarna, vi vann med 1 - 0  och jag gjorde målet, blev jätteglad!

Vid busshållsplatsen var det nån fullgubbe som satt där, sen reste han sig och gick mot mig så jag sprang och gömde mig bakom pelle och alex. Sen började han babbla om att han inte var farlig, att han ville hjälpa oss som vi ville hjälpa honom och sen ville han ha hjälp över vägen. Som tur var kom bussen då!


Pusshej! // Anna


en tjuvtitt på so-projektet med Elin - redovisas imorgon

image72
en liten bild eftersom jag inte
vill avslöja för mycket, haha :D

#

Ursäkta det, TUNGA, inlägget nedan. Men jag var arg, och lite av ilskan sitter kvar. Dagen har vart seg och vissa var roligare än andra. Jag mådde rätt surt och fick very ont i maggsen (inget om themaggs) sista lektionen. Stannade kvar i skolan med Viktor en timma och vi satt mest och pratade. Efter gick jag från skolan med ett gott humör och fantasin om hur allt egentligen borde vara. Haha, bara Viktor som fattar!

Föresten, det är väldigt bad, jag vet att t.ex. Tess & Viktor läser this blogg. Men vart är kommentarerna!?

puss och nu ska jag duscha

-

Det här blir ett rätt tungt inlägg. Inte på grund av chokladen Anna, jag lovar :) . Det gick nog iof också lite till överdrift.

Men btw, dagen har varit tung och jobbig. Jag vill egentligen bara bli sjuk igen och slippa alla kompisar och kommentarer. Det är väldigt onödigt av en liten person att tala om för alla hur omogna dom är, varför inte bara bry sig om sig själv, han har mycket att förbättra han med faktiskt. Och en tills kommentarer om prov och läxförhör, vi säger att man har fått två poäng från MVG och han ett poöng ifrån, då går man och talar om hur dålig den personen är, men tänk egentligen på dom som kanske var ett poäng ifrån G, dom måste tycka att det är jätte jobbigt. Säkert! Jag tycker bara det är jävligt onödigt, visst dom kanske inte tror man tar åt sig men på ett sätt gör man ju alltid det och andra kan ju till och med ta åt sig fast det kanske inte ens är menat. Usch! Visst alla kan vara jättesöta ibland men onödigt är vad kommentarerna är, och jag är trött på dom, jävligt trött! Jobbigt är det också, gäller både pojkar och flickor, när dom tror att dom ser och hör massa man säger men grejen är ändå att man inte ens pratat om den grejen dom trodde på hela dagen. Väldigt onödigt att bli sur/ledsen om dom inte ens är säkra på att det har hänt. Usch, jag behövde det här...

Fick veta resultatet på Engelskan idag, 80 av 90 poäng på provet, och det är alltså ett VG, ett poäng från VG+. Äsch, det är typ samma egentligen. Gör inte mig sås tor skillnad i alla fall. Nu blir det spaska plugg och lite till So:n kanske.

Jag är arg ( inte längre på anna, en annan aggresivitet har tagit över )

Godnatt och hej på ett tag bloggen!

varning för smutskastning av blogg!

Förlååt, förlååååååt Filippa för att jag inte köpte choklad till dig med. Men tänk alla gånger du kommer få åka med mig när jag blir en galen mopedist!

Rebecka Viktoria Wohlfart

för 7563950746384845664431956337 gången, det är inte kinderägg, bara kinderchoklad!

Jag har världens godissug

Hej! Här är lite aktuella saker jag har lust att skriva.
Jag har två filmer som jag absolut vill se! The Notebook och ps. I love you

Igår fick vi brev från vårt fadderbarn i Argentina, egentligen var det från december men dom hade fel adress så det skickades tillbaka dit och sen hit igen. Han hade skrivit ett kort där han önskade oss ett bra år och ritat nån julängel. Han heter Julian Molina och är jättesöt, det vet jag för vi fick ett kort medskickat. Nån gång om jag har tråkigt ska jag skriva varför han bor på barnhem och så, men det orkar jag inte nu.

Den här veckan har jag knappt några läxor.

På lördag ska jag vara på ingarö med packning klockan 9 och spelar sen träningsmatch mot ingarös f93 vid 10. Sen åker laget till tollare där vi dumpar av grejorna, äter lunch och sen packar upp. Klockan 5 spelar vi träningsmatch mot saltis f93 som jag och många andra hatar. Dom är överlägsna och fula med typ 13åriga tränare. Sen åker vi tillbaka till tollare, duschar, leker, äter och sover.
På söndagen åker vi till bosön och har först teori (snark), lunch och sen träning.
Nejmen se där, jag gjorde en kort historia hyfsat lång. Kort sagt, vi ska ha träningsläger.

Jag är seg i benen och hela kroppen och spinnar därför inte idag.

Nu ska jag äta glass!

ciao, ciao

//Anna

shopping

Var alltså i skolan idag, som alla borde veta, hehe. Efter skolan drog vi hem till Tess. Sen hämtade pappa mig klockan 5 typ :S. Och vi åkte till Forum. Eftersom min lillasyster ahde fått en väst så fick jagen också. Pappa köpte strumpor och en ny mobil. Fuskis. Tänk att jag ska ha min i två år. Usch! Hittade iaf ingen bild på västen men det är en rutig everest dunväst. Inte så speciell, pappa tyckte att jag skulle köpa en enfärgad först men jag tycker det är så tråkigt eftersom alla mina skidkläder är svarta. Haha nu kand et bäras av mot kungsberget  på berras födelsedag iaf, fats en fleece tröja måste också inskaffas. puss

nu blir det tv!


Italien

Resesällskapet bestod av:

image70

Från vänster; Jonatan, Moi, Jesper och Victor.

Och självklart gamlingarna;

image71

Pappa, Mamma, Malla och Mackan (egentligen Marita och Markus, men det är så jobbigt att säga)






Resefakta


- Det var lite för dimmigt i Treviso (typ Venedig) när planet skulle landa så en sådär 30 meter över marken bestämde sig piloten för att ta en tripp till Milano, närmare bestämt Bergamo där det egentligen var lika dimmigt men det fixade sig. Så vi fick ta en liten roadtripp med buss till Treviso och sen bytte vi buss där till den vi egentligen skulle åkt.

- Vi kom fram då runt halv 5 och somnade 5 och sov sen i 3 timmar och efter det hade vi en heldag i backen.

- Det fanns massa olika berg som man åkte på och allt var ihopkopplat med dom 416 stycken liftarna.

- Venedig var ytterst trevligt med massa säljgrejor, jag köpte faktiskt en t-shirt och en scarf.


Lite halvroliga händelser


- Vi åkte ägglift med några tyskar och Mackan säger då; "Nu ska vi inte använda några internationella ord". När vi sen är påväg och ska ut från liften säger han då; " MOTHERFUCKER"

- När vi gick ut från en restaurang var det Jesper som halkade på altanen och drattade på ändan. Snabbt som blixten springer en av dom som jobbar där fram, lyfter upp honom och kilar sedan iväg igen. Jesper blev då aningens (läs; mycket!) röd i ansiktet.

- Vi tog en tripp upp till glaciären Marmolada med kabinliften. När vi åker upp där säger vi; "åh, herrejävlar, detta är inte lite högt upp!" Höjdskräck på hög nivå. Sen när vi går ut ur liften så märker vi att det inte är slut där, det är minsann två liftar till!

- Under ett parti TP, som jag förresten vann, visade Jesper sin väl dolda smarthet. Frågan till brollan var ungefär; Kvarlevorna från den begravda mannen Sabak Hatab som levde och begravdes i Sakkara för 4000 år sedan, vad var hans yrke? Först hånar vi min bror som svarar skomakare. Inte så troligt eftersom det var 4000 år sen, och det sa vi HÖGT och GLATT. Sen är det snillets tur som säger helt självsäkert och seriöst; "JAG VET! URMAKARE!" Ojoj, vi skrattade så vi grät.

- Vi gick in på en restaurang i Venedig och alla bara vrålglor på oss och Malla säger så; "shit, dom stirrar som om vi vore negrer" Hon är faktiskt inte rasistiskt eller så på riktigt, det var mer bara att vi såg hyfsat annorlunda ut jämfört med alla andra där inne.

- På bussen sitter Jonatan och sjunger hööööögt på nån ful sång och är väldigt omedveten om att ungefär alla hör honom!

- Jag och Jonatan sitter i äggliften, där sitter också ett ungt par, en gammal kvinna och en gubbe med fula ögonbryn som är cirkus 1 dec långa som jag kommenterar lite vackert till Jonatan som svarar att "ja, han ser lite sliskig ut". Efter ett tag känns det som om han fattade vad vi sa och vi märkte att han hade ett märke på jackan som finns i danmark, norge, tyskland och sverige. Sen kan jag ha skymtat en adidasmössa också så jag kände mig en aning generad. Tyvärr kommer jag nog aldrig få reda på ifall han var svensk eller inte.

- Jag åt som en hungrig gris. Först en hel pizza, 5 minuter efter det åt jag en stor kulglass med 3 kulor.

- Jag vill åka till tyskland/Italien där det finns kinderchoklad och köpa hem massor.

- Jag åt crossainter med nutella på till frukost i Venice och sen var jag så pass busig att jag snodde med mig några paket hem.

- Vi fastnade i Val Gardena när det var en "small hurricane" och blev hämtade av dom som ägde stället som vi bodde på och hade då sällskap av en ytterst trevlig holländare med ful mössa.

Internskämt

- Randomluckan
- TooooowwaaleewtpaAApeeer
- hooker street
- Ask me if i care!!!
- *slickar på fingret och håller upp det för att kolla vart det blåser(?)* Ingen bryr sig!
- Sluta whina (grundform; whine)

TREFLIGT men lite udda resesällskap.

Bilderna kommer lite senare!

mums

jag har precis tryckt i mig två feta skedar med nutella, mmh... så gott!

ps. kanske besöker skola imorgon
ps2. anna kommer hem idag (?)
ps3. katti fyller 15 idag, grattis <3
ps4. jag saknar tess och josie bääh!

förlåt...

... för den dåliga uppdateringen. Jag har fått, i torsdags, en infektion i luftvägarna så jag ahr varit säng liggande de flesta dagar. Kan börja med att berätaa om min helg.


Fredag: Trött och sliten som jag var, sista dagen på lovet, åkte pappa och jag till läkaren. Jag vart undersökt och fick ta blodprov i fingret. Sen sa dom hur det var och så, sen gick vi och hämtade ut penecelinet(?) på apoteket i Orminge Centrum, Det var något antibiotika kör, sen åkte vi hem till mormor för att lämna lite sprit och sånt till min storasyster som skulle ha 20års fest. Sen åkte vi hem och det vart slapp framför tv:n med Alvedon och godis.


Lördag: Den adgen var jag jättepigg fast låg ändå i soffan på eftermiddagen, förmiddagen gick åt att sova. Farmor ringde och bjöd oss på middag eftersom pappa skulle iväg. Halv 6 var vi hemma hos farmor, lillkusinen var där så vi busade massa med henne. Vi såg melodifestivalen och sånt också. Sen kom vi hem runt halv 11, då drog vi upp till ksinerna och spelade wii, vi körde 9hålsbana golf, det tog ganska lång tid. Som sagt. Ebba hälsade på Djungel George en gång, för att göra slut säger hon, jag tror inte att det var så. Tiddi och jag föredrog Vatten-hassan. Han är mycket snyggare. Klockan 2 kom vi hem, då tog jag mina piller och gick och la mig.


Söndag: Söndagen gick åt framför Vasaloppet, pappa och låtsasmamma åkte Öppetspår så dom satt och tittade, eller tittade, pappa somnade. Han var nog lite bakis, hehe. Sen gick jag ner och la mig igen och vaknade, jag mådde jättedåligt. Låg i sängen typ hela dagen, gick upp och åt middag vid halv 8 och sen vart jag lite piggare.

Pappa bestämde att det inte skulle bli någon skola idag då, jag vart ganska sur men nu insåg jag varför, hihi. Nu blir det nog en promenad och lite tv-tittande. Kanske möter Ebba vid bussen. Del 2 har jag börjat på tror jag, men själva texten är sparad hos mamma så det dröjer gansak länge, men vafan, vem bryr sig?


Föresten, alla som läser, vi vet ju hur många det är, kommentera förfan!!!!!!!!!!

RSS 2.0