mattanter

idag hatade alla nog mig och ulrika. för vi hindrade alla från att ta fler än en chokladboll. eller okej, i början tog alla fler och två smet iväg med en varsin kartong och när mattanten stack blev det kaos för då skulle alla ta fler. men då tuffade vi till oss, ulrika tog tillbaka fyra kartonger och jag vaktade den öppna. sen var vi stentuffa och skickade iväg alla vi sett ta innan. orsaken till det där var förstås för att vi jobbade i köket. vi började med att diska men sen bytte vi med karin och karro. Vi fick iallafall en extra kokosboll och en glass efter. sen gick vi ut och skulle skolka lite från matten men då kom typ hela klassen så det funkade inte eftersom att dom då visste att vi hade slutat och skulle skvallra.

adios

anna

anna <3 klas

hejhej!
idag åkte jag, filippa och rebecka till gamla stan efter skolan där vi köpte glass och sen för att vara lite egna satt vi på kajen och åt. Filippa åt bara en pytteglass med två kulor medan jag och rebb hade tre. Sen åt jag faktiskt mest för jag hade i en våffla och rebecka hade bara bägare. Sen blev rebecka och filippa jätteavis på mig när glasskillen gav mig min glass och sa; 'en glass till en prinsessa'. SUCKERS.

JAG ÄLSKAR MIN MOPED. Han heter Klas Bang. Jag gillade namnet klas och katti hade nån snubbe från Anna Pihl som heter Klas Bang så Klas Bang blev det. Till vardags får han heta Klas eller Klasse. Jag åkte till skolan idag och till träningen igår och det är så himla kul! Imorrn ska jag ta mig till en riktig utmaning, ska åka hem till katti. sen ska vi vara där och sen går vi nog till fregatt för att sen sova hos katti.

pusshej

anna

foooootboll

katti var så pass snäll att hon tog lite bilder i fredags. tyvärr så har inte min kamera så bra för rörelse.

image213image214image215image216

jag är så vacker när jag springer

grillkorv, hamburgare och en massa efterrätt, MUMS

Igår var jag som sagt hos Lenita. det var jättekul! vi var 20 stycken där tror jag, jag kände några från mitt lag, några stycken som jag bara träffat nån gång och några jag inte kände alls. Vi var ju utklädda till mindre så alla var väldigt söta. Sen sov ungefär hälften kvar och i morse tittade vi på peter pan. alla blev såklart helt kära i han som spelar honom. Själv blev jag också kär i två av 'the lost Boys'. Nibs och Slightly, världens sötaste.

nu börjar parlamentet, pusshej!

image212

på bilden syns sofia, rebecka och en liten partyhatt till vänster. typ den enda bilden jag tog.

//anna


bananna

nu ska jag strax hem till Lenita för att fira att hon fyllt år. temat är barnsligt så jag har på mig rosa mysbrallor med hjärtan och stjärnor, en tröja med snurre sprätt och sen är luggen uppsatt i en tofs och jag har  'vanliga' tofsar också. hoppas ingen ser mig. alla ska typ ha hängselbrallor så jag kommer sticka ut lite grann ;)

vi köpte present till henne idag, hoppas hon blir glad. jag lämnade också tillbaka en klänning och bytte mina skor till en större storlek.

adjöken

anna

life will smile for you

finfina grejor;

1. fotbolls match
2. skoköp med filippa. ta 3 betala för 2. köpte två par skor för totalt 332 kronor. filippa köpte ett par för 166. dom skulle ha kostat 250 styck.
3. jag kan nu köra moped! mitt kort har kommit.
4. vi förlorade inte mot saltis
5. jag råkade heelt olyckligtvis kroka i en av saltisspelarna så att hon ramlande och sen verkade ha aningens ont i knät. hon haltade runt och sa "jag ska spela, det ska funka. det måste det göra nån gång". väldigt roande, hon är stöddig som bara den. tyvärr är hon faktiskt bra också.
6. sen fällde jag henne igen
7. jag och katti tittade på the notbook. den var väldigt bra.
8. imorrn ska jag sova ut ordentligt.

mindre bra saker;

1. jag gjorde av med 600 kronor idag. som tur är var det mycket födelsedagspengar.
2. jag suger på att köra moped.
3. vi vann inte mot saltis.
4. jag har skavsår på lilltårna, ont av stämpling i foten, liiitet skrapsår på knät men det gör ont när jag böjer det + att jag fick jätteont 'inuti' knät under matchen.
5. jag sög som topp.
6. rebecka kunde inte se film för hon har samling halv 8 till match imorrn.
7. jag kommer inte kunna sova länge imorrn. min sovrytm säger att jag ska vakna tidigt.


nu ska jag sussa. natti natti


anna


djurgården

NU ÄRE FOTBOOOOOOLL!
HEJA DJURGÅRN!!!!!!!!!!!!!!!!!

image211

är det så?

Det känns som att du är med mig för att få komma åt något.

Mod
?

Jag kan inte ge dig det. Du måste få tag i det på annat sätt. Jag kan inte trolla. Jag kan inte fixa det vips sådär. Jag vill inte nämna namn, jag vill bara att du tänker på det här nu. Utan att "prata allvar" med mig. För det är så här det känns, jag har inget mer att säga eller tilläga. Lycka till, älskling

pussys

hej alla. Har precis gjort ett spanska prov. Hade knappt pluggat men det gick nog bra. Det var inte så svårt som jag trodde. Veckan har gått snabbt och varit rolig. Har känts bra i skolan. Med plugg och sånt alltså. Fick VG på engelskan. VG+ på fysikprovet och ja, det känns inte lite bra. I tisdags firade vi anna alltså. Det var jättemysigt. Vi åkte hem till katti, gjorde en kladdkaka. Och sen gjorde vi en hinderbana i trädgården och lekte hästar och fick gräsfläckar. Myyyys. Igår var jag med Tess fast jag egentligen borde pluggat. Vi skulle pluggat men vi åkte iväg till quesada där några hade träning. Fy så kallt det var.

Nu tror jag Anna är klar med provet. Hörde rösten på måånga meters håll. Anna får säkert MVG föresten. Fuck her.

Helgen kommer nog tillbringas hemma. Tror jag, på fredag är inte pappa hemma men matilda vill att jag ska vara borta. Det löser sig och på lördag ska massa komma och vi ska väl ha mysigt.  Typ, Tess, dennis wille, rasmus, tobbe och viktor. Jag vägrar tälta. Usch usch! Men nu ska jag gå. Hejsvej.

Föresten idag ska jag vara med Tess och rasmus. Tess vill köpa skor men jag har ingen lust att följa med då. Får se. Imorgon blir det skoköp med anna. puss

som sagt..

... idag fyller Anna 15 år, jag skulle vart med henne och Katti men kan nog inte det. Måste till stan och fixa en sak med pappa... Väldigt viktig. Kanske hinner. Föresten känner jag mig dum som inte har bakat sockerkaka, men var det någon som bakade på min födelsedag? Nej, nej, nej. Jag vet ju att jag var borta men jag kunde fått en efter eller före. Suck. Och föresten har Anna haft middag redan, tillsammans med Rebecka. Så hon har fått presenter :). Anna du kan få en sockerkaka en annan gång. Jag hinner liksom inte. Sorry :D

/f

15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS ANNA, WOHOOOO! NU ÄR DU STOR :)

imorrn fyller jag år och rebecka är en skvallerbytta

jag har skrubbsår på knäna. jag ramlade, eller en viss sofia borg knuffade mig. sen fick jag inte gå och skölja så när vi spelade rann det blod på mina ben. myyyysigt värre. imorrn är det ju som jag sagt många gånger min födelsedag. jag har sagt att jag vill ha frukost på sängen och till mina väninnor har jag sagt att jag vill ha 15 ljus i något som jag kan blåsa ut. vi ska typ hem till katti imorrn och sen blir det släktparty på kvällen. det blir mormor, farmor och janne (farmors typ kille). det kommer bli sånt otroligt drag, det känner jag på mig!

image210
finfin liten "sjö" vi har här i skogen. träsk kanske man ska säga.

god natt mina sköna bönor

anna

helgen som varit

Shit, helgen har varit rolig. Är bajstrött just nu.

I fredags var jag tvungen att vara hemma och umgås med släkt. Jobbade på lördagen till drygt kvart i 5. Åkte hem till Tess. Sen drog vi tiill Dennis på "partajj". Wille hade suttit på toaletten i 45 minuter. Eftersom dörren hade gått i baklås. Haha, kul var det. Men efter ett tag kom Dennis morfar. Då kom han ut. Jag trodde han hade dött där inne. Det var ju så tyst. Sen drog vi hem till Rasmus, han hämtade kläder. Och sen till Tess. Vi somnade lite efter 2. Sen vaknade vi 20 över 6. Jag gick upp och gjorde plättar med Tess lillasyster. Mysigt oh gott. Och föresten ringde vi och väkte dennis lite för tidigt kanske. Haha, han kom tio i 10 och då gick vi upp på himlaberget. Lekte llite. Sen satt vi vid Tess båt nästan hela eftermiddagen. Vissa brände sig, haha. Sen på kvällen, gick några av oss på bio. Såg 21, bra faktiskt.

Sen så var jag i skolan idag och så. Det var tråkigt. Jag ville gå hem på grund av en sak på lunchen. Men Anna tvingade mig att vara kvar. Vi fick sluta tidigare idag också, en lektion.


Jag kräver bara att du är du. Jag vill kunna lita på dig

/f

fan

 Allt jag kräver är att du ska vara ärligo ch älska mig för den jag är. Och du klarar inte ens av det.

/f

paus från tv-tittandet

jag håller på att fixa väggen i mitt rum! ska sätta upp foton i ramar och sånt där. Hittills har jag en bild på rocky, en bild på mig och rocky och en från när vi var i venedig. som jag sa till katti, om man ska upp på väggen får man göra nåt bra. typ rädda mig ur en eldsvåda eller baka en kladdkaka eller så. hon gav mig en massa orsaker till varför hon skulle få åka upp där. Hon gav en massa anledningar till varför hon ska få åka upp där. Hon sa att hon är snäll, lojal, min bästa vän och en massa sånt som jag håller med om. Fast jag sa det, jag är fortfarande lite skeptisk. :D

KÄRLEK TILL PARLAMENTET, mest till johan glans. synd att dom inte körde tips från coachen med honom.

anna

trallala

städning i nyckelviken idag. själva städningen är ju inte världens roligaste men med laget, en massa sol och korvgrillning blev det skoj. Grisarna var smällfeta och luktade inte direkt hallontårta men alla som gick till fåren funderade nog på att kidnappa ett lamm. Jag kom hem runt halv två skulle jag tro och har vart ute på baksidan sen dess och brottats med rocky. det slutar alltid med att jag brottar ner honom och får sen klia honom på magen. då blir han väldigt glad. han tyckte att min ballong var väldigt läskig, först så smög han på den och så fort den blåste iväg lite hoppade han upp i luften, så läskig var den.

image202image203image204image205image206image207image208

:D

jag klarade provet! tyckte att det var ganska svårt i början men när man fattade frågorna så gick det bra. Det var jättepinsamt när man skulle köra för alla typ kollade och jag råkade köra när jag skulle bromsa och sånt. Det läskiga var att jag inte kände nån som skulle gå den kursen och jag är ju så himlans oscocial. I början trodde jag att jag skulle vara ensam tjej med typ tio killar och det kändes faktiskt inte så jättekul. sen kom det iallafall fyra tjejer till och en av dom var mycket treflig så jag umgicks med henne under dagen. Hon bodde så långt bort som i bromma. Det känns så konstigt när man säger hej då och vet att man nog aldrig kommer att träffa den igen, vet aldrig vad jag ska säga. 'hej då, vi ses' funkar ju inte direkt, så det blir typ ' hej då, lycka till med mopedkörandet'.

Nu har jag iallafall ätit grillat med min lilla familj och ska strax ut med rocky. imorn är det tyvärr städning med laget som står på schemat. det är då själva städningen som inte är särskilt kul. vi ska städa i nyckelviken och förhoppningsvis är det inte så mycket skräp där.

hejdå, ha det bra!

glöm för all del inte bort att jag fyller år på tisdag

image199image200image201

på den tredje bilden är min min 100% seriös. självklart, då ljuger jag inte alls. Och nej, min hund åker inte med mig på moppen. nu ska jag äta godis och plugga till moppekursen imorrn!

kärlek

"Kärleken påverkar oss så otroligt mycket. Den är inom oss och liksom gnager utåt, mot friheten.  Den där gnagande känslan kan vara härlig men också hemsk. Göra ont eller pirra skönt. Just nu så gör det ont i min mage, men det pirrar samtidigt. Kärlek är så svårt.."

Ett citat taget ur floras blogg. Det stämmer så bra. Det gör ont, men det pirrar samtidigt. Flora är bra, älskar henne <3






Föresten Ebba, det kommer gå bra, jag finns här för dig, alltid. Kärlek till dig <3

+

Bara för att det var en rolig lista, som inte funkade igår och dhittad i Bellisch Blogg.

Är sötast:  Så svårt... Killarna Joel     Tjejer, Tess
Är sämst på matte: Haha, typ Tess, Ebba, Tbiaz :D
Är de flesta lärarnas favoritelev: Joel, Viktor
Är bäst på musik: Joel, Backmann, tyyp
Verkar vara i trotsåldern: Viktor!!!!!!!!!
Ser ut att vara mest deprimerad: Ebba, älskar dig <3
Har roligast röst: Viktor
Har snyggast klädstil: Matilda
Känner du minst: Jennifer, Lukas, Frida typ
Är omtänksammast: typ ingeen, kanske matilda
Önskar du att du kände bättre och kunde umgås med mer: ingen
Har betytt mycket för dig: Tess, någon till kanske? (a)
Saknar du att umgås med: ingen
Verkar vara mest bortskämd: Matilda eller Tess
Är mest irriterande: Killarna överhuvudtaget
Är roligast: haha, ingeeen. Eller det är olika
Är mest berusad: Typ jag själv :D
Borde bli pilot: Rasmus
Skrattar mest: jag, haha eller många
Uppskattar du: Alla som gör mig glad :)
Gör ofta din skoldag värre: hehe, hemlis
Är sportigast: Fotbollsspelarna
Är lite borta: jag :D
Hade du velat byta liv med för en dag: någon av killarna
Spelar fotboll: Joel, Rasmus, Viktor
Spelar trummor: Axel

roligt. Jag har pluggat i en evighet och har faktiskt haft utv. samtal idag. Det gick väldigt bra, inte som väntat. Agge var mycket nöjd. Jag hatar Ben, han är inget för mig längre. Det kommer ändå aldrig bli något så, och så har vi inget gemensamt. Suck

moppeflicka

idag hade vi strömavbrott i skolan, några av oss råkade gå 'vilse' och kom efter ungefär halva mattelektionen, vi är så rebelliska. John ville att vi skulle låtsas att vi hade råkat gå vilse och då gå till orminge, fast som jag så fint sa var det ju bara mörkt, vi var ju inte dumma i huvudet. Grattis till min morfar som fyller 70, jag var där nu och fick tre stycken resetandborstar i olika färger. Nu ska jag gå iväg och övningsköra lite moped, ska ju gå kurs på lördag!

queen of apology

vet att jag har haft dom här bilderna förut fast jag måste bara visa att jag har klippt ihop dom och nu använder som bakrundsbild på datorn.

image197

nu står tyvärr plugg på schemat. ha det bra.

/anna

godmorgon

Och så fastnade man här efter en natts drömmande igen. Jag är verkligen en drömmare. Iaf om nätterna. Idag så hade vi (han och jag såklart) sällskap hem från skolan(?). Han hade väntat på mig. Vi bor ju inte ens nära varandra. Jag fattade liksom inte. Sen fortsatte drömmen så varje dag och vi utvecklades till ett "par". Det var väl mysigt men jag måste få det här att sluta. Det klart man vaknar med ett leende på läpparna en det försvinner ju sen när man upptäcker att man är tillbaka i verkligheten. Jag tycker i alla fall om honom mycket. Vill egentligen att han ska veta, hur mycket jag tycker om honom. Jag säger bara att jag tycker om eftersom och att jag inte älskar honom. För det gör jag inte. Jag tycker bara om honom, mycket. Jag hoppas inte han läser det här damp-inlägget!

Nu är jag helt vaken,
Vi ses i skolan.
/p

trötter

Den här helgen har varit sjukt rolig, och alla fattar. Orkar inte berätta. Mysig med alla älskade flickor. Så underbara <3

Tänkte bara slänga in en lista för det var nedrans länge sen.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? "Det klart att han vill se oss först!"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Skrivaren
3. Vad var det senaste du såg på TV? Aktuellt
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 21.26, den var 21.22
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Tv:n, kustbevakarna SSrS
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? För itne så länge sen, gick in från ålerigrejerna i garaget.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? SofiaBorgs blogg :)
8. Vad har du på dig? BjörnBorgtrosor, Pappas t-shirt, mina välkända pymmesbyxor, BH och strumpor
9. Drömde du något i natt? Om Ben, Att vi gick på promenad med en hund, och höll varandra i handen. Vi var typ 40 år.
10. När skrattade du senast? Hemma hos Rebecka när Märta inte fick prata med Bella.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Några tavlor, kollage, tapeter. Hyllor.
12. Har du sett något konstigt på sistone? japp, mig själv efter ett snabbt ögonblick i spegeln
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Rolig grej, slöseri med tid nu när jag egentligen borde plugga.
14. Vilken var den senaste film du såg? Djungelboken
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Frågan borde vara vad jag inte skulle köpa!
16. Tycker du om att dansa? Vem gör inte?
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Älskar Juni, har inte tänkt så mycket på det. Vill ha både något ovanligt, modernt och snyggt.

Nu borde jag plugga, men alla på msn stör mig. Jag saknar Ben

hahahahaha

Anna städa?! Hon ska städa men fastnar framför datorn med mig typ varenda minut. Här är föresten några roliga bilder jag har fixat medans anna skrev sin labbrapport. :)

image194

image196


Kvällen kommer tillbringas på Gården, alla vet varför. Och natten hos rebecka, med anna!

pussarr, fillutt. Anna hälsar!

jäääääääätte glad :)

Sitter här efter natten som var och vaknade upp jäätteglad :) . Drömde en dröm om Han med stort H eller Ben n´Jerrys. Han är så söt och jag är bara jätteglad. Tihihi :) . föresten kom värdens sötaste lillasyster uppmed världensfinaste leende och sprang rätt och kramade mig :)  Sött. Ikväll ska väl vi på den där spelningsgrejen. Haha, sen blir det övernattning hos berr. Vi ska äta riskakor. Sen ska jag jobba på lördag och sen hem till Anna.

Jag är käääääääääääääär, ville bara säga det. Och föresten berra jag har kommit på en ny grej till lisgrejen... :D Den ärfett najs och så, mihihi.

puss <3 p


H

Han med stort H :)
Shit pommes, jag är käär
Fast det får jag itne
även fast det är mys,
Jag är käääääääär <3

Puss på honom,
eller salivkontakt anna! :D

/p

ÄNTLIGEN!

Nu är jag här igen, jag vet att ni har saknat mig. Oooh!

Som sagt så sov jag hos Tess inatt. Det var jättemysigt. Hon går alltid upp jättetidigt så sa hon att hon ville väcka mig tidigt. Då sa hon att hon skulle göra frukost på sängen, haha :D . Så gott och klockan 6 på morgonen :) . Det kan hon få göra om haha.

Denna dag var riktigt myyyyyyyysig. Haha, rebb (och kanske anna) vet varför :) . Tihihihihihihihi.

Igår dissekerade vi koöga. Det var rätt kul och intressant om man inte luktade på det. Jag var bajs bra och fick ut linsen jättefort. det var det som var grejen tyckte våran snygge lärare. (OBS! han är inte snygg!!!!!!!!!)

So:n idag var också trevlig. Vi hade typ ett Engelska test idag om det dära boken... Det var lättare än jag trodde.


Imorgon ska jag kanska bowla med padre+matilda+b men innan måste jag till mormor och skriva ut några grejer eftersom vår skrivare tydligen är trasig.

Nu ska jag tänka lite på Han med stort H, dricka juice och knarka pågenlimpa+hushållsost.


Föresten Han med stort H är verkligen med STOOOOOOORT H. Nu är jag säker. Men ni flickor som vet, det är hemligt!

image193


/  :) putt

jag och fille ska hola alla spanjorer

om man vet att man inte uttalar 'h' i spanska så är rubriken mycket rolig.
Jag och katti var i staden och gjorde bort oss inför några av stockholms största töntar. Jag ska också köpa en dyyr klänning från mq, hatar att allt kostar så mycket. men det är ju fina kläder. det är iallafall en jättefin knälång vit klänning med svart band i midjan. bajjs att den kostar 599 kronor.

trött och sur

yyyyyyyrsch. Jag är inte mycket glad, har no-prov på ögat imorrn och dessutom läste jag att nästa år, när vi går i nian ska man införa nya grejor på nationella proven, man ska inte bara ha i matte, svenska och engelska utan man ska också ha i fysik, kemi och biologi. Jag hatar all no. kossabajs.

HEEEJ!

Har fått fnatt typ så jag tar citat ur olika låtar och skriver det överallt... Haha, här kommer några :D

"I´m the wordls greatest"
"I want you back"
"Until you come back I can breath"

typ, just nu är jag här hos Tess med viktor. Tess läser en jädra bok vi har prov på imorgon. Jag har ingen bok och har inte ens börjat läsa. Haha, Viktor snackar med Ralle i tfn. Han är skittråkig och vill itne komma hit. Jag ska sova här inatt.

Jag gillar verkligen inte allt plugg som är just nu. Hata skolan, det händer aldrig något nytt. Vi har massa prov, läxor och läxförhör. Orkar aldrig plugga på dom. hejsvej


ÄNTLIGEN!

Efter många dagars längtande att kunna logga in här igen så funkar det äntligen. Orkar inte skriva så mycket eftersom jag är jättetrött efter allt detta NO-plugg som ännu inte är klart.

Helgen har vart rolig, kan inte berätta allt i detaljer men här kommer sammanfattning,

Fredag: följde med hem till tess massa mänsikor skulle fira josie, det var både kul och jobbigt.

Lördag: Åkte hem från Tess rätt sent, mötte anna i OC och hon följde med hem och sånt där. Åt både middag och delade en trevligt lördagskväll med mig ch min familj.

Söndagen, den var störd. Kom upp vid elva och åkte direkt (nästan) iäg ensam med lillasyster till nacka simhall. Mysigt. Sen åkte vi hemåt och då gjorde jag illa foten när jag sprang i trappan så nu gäller kryckorna ett litet tag.

Måndag, denna dag. Rätt tråkig. Jag och Hanna fick sitta i cafeterian och dit kom några roliga människor. Vi fick några asgarv när vi såg en person som var vääääldigt döt för dagen (noooot) Haha...  Har föresten åkt hiss några gånger :)


Jag vill bara säga att jag nog har hittat dom människor jag kan lita på. Det känns jättebra. Älskar er tjejer.

Föresten, jag saknar min kusin, och Ebba, chipscheckarna kom, det var 70spänn!

/putts

beautiful day

måste skriva lite även fast jag inte skulle. ;D Igår var det uppstigning 10 i 6, wohlfarts hämtade mig 40 minuter senare och vi åkte till nyköping på fotbollsturnering. Rebecka har ju fått en så kallad ligamentskada i foten och hoppade runt på kryckor så hon kunde inte spela. Det kanske var därför det inte gick så bra ;) det gjorde ändå inte så mycket för vi var ute på landet bland skog och åkrar, det var varmt och soligt och vi hade kul ändå! Jag och sofia tog lite sommarmysiga kort.  När jag kom hem vid fyra efter att redan ha spelat tre stycken matcher träffade jag filippa och lilla olivia i orminge där vi köpte godis. jag bar olivias ryggsäck och kände mig riktigt tuff. sen åt vi pizza hos filippa och spelade poker med hennes familj, jag var grym!


image188image189image190image191image192

//anna

gårdagen

image180image181image182image183image184image185image186image187

that's the way we get by

Filippa! Om du fortsätter vara så elak så får du inte åka på min moppe nästa månad! HA på dig. Dessutom så tänker jag inte skriva nåt här utan bara lägga in en massa bilder som du hatar att jag gör för att det tar upp för mycket plats. Även om du är så elak och snor min penna så vet du vad du kan göra mitt i natten. Jag kan sluddra lite, säga konstiga saker och prata helt osammanhängande och inte komma ihåg något dagen efter men för studen så gör det inte så mycket. Samma för mina kära rebecka och katarina. :)

OLA BANDOLA FETTO LÖÖÖV YOU

hej

Jag kan nu logga in på blogg igen. Känns bra eftersom ingen kommenterar när Anna skriver, haha. Skriver om den senaste veckan, ja eller det blir mer än den senaaste.

En snabb sammanfattning

Onsdag, 27mars
Jag var med Anna och Viktor det var trevlans.

Torsdag, de åkte hem. Jag satt hemma.

Fredag, Jag for till farmor, sov där hela helgen.
Lördag, Vi åkte in till lilla kusinen i stan och fikade.
Söndag, Tittade på träningsmatch, booff-värmdöif, boo vann. Åkte hem och sov hemma

Måndag, skola, aik-täby innebandy. Aik vann

Tisdag, Skola, Tess kom hem. Kaffekurs på jobbet

Onsdag, Skola, stan, shopping med hanna, ikea

Torsdag, skola, med hanna och matilda. Köpte lite grejer i orminge. Åkte tillmormor, åkte hem.


I stan och på Ikea köpte jag :D
Två Tshirtar på HM herr
En helfigurspegel
Chips :D
Små ramar
Flytande Ljus
Sen kommer jag inte ihåg.

Jag orkar inte skolan idag, planen med "att försova sig" funkade inte. Jag vill ha någon att prata med om allt. Jag har massa jag kan. Men jag är för feg. Jag vågar inte ta risken och tycker att jag lika gärna kan må dåligt istället. Förut kunde det hjälpa att bara tänka på en underbar tjej och vetat vad hon skulle sagt. Då visste man att det skulle bli bra. Jag kunde lita på henne, men nu vet jag inte riktigt. Men jag skulle gärna låta mig göra det igen. Jag älskar ju henne. /f

bara för din information

filippa kan typ inte logga in här på blogg så det är därför hon inte skriver.

PÖSSHEJ


my god

har tittat på grey's anatomy, riktigt sorgligt måste jag säga.
Efter grey's är det nu "sverige pussas och kramas" som jag tycker hittills är skitskoj!
Johan glans är en ensam kille utan kompisar som bor i världens tristaste lägenhet och snor folks konsumvagnar för att kunna starta en konversation.
Björn Gustafsson har blivit dumpad av sin tjej för en grek vid namn sandro. Han påstår att det är det bästa som har hänt honom för nu är han fri och "living the dreeeeam, WOOOOOHOOOOOOO". Hahahhahah.
Han berättar att han kan göra grejer han inte kunde innan hans tjej stack, nu kan han göra starka blandingar! Av typ kryddor, sen snuddar han den med tungan och håller på att dö för att den är så stark.
Det kommer säkert upp på youtube direkt. Jag tycker det är så irriterande med människor som bara tittar på klipp med han på youtube. vet inte varför men det stör mig.

//anna

My heart is blue for you

jag är så otroligt trött. pallar inte att göra något alls. vill bara lägga mig och se på tv men jag har spanskaläxa att göra. idag var trist, hemkunskap, hade faktiskt mvg- på provet, volleyboll på gympan, "gillar du porr" som var rätt så långtråkig, matte och no. åkte hem, åkte med rocky till rebecka och vi satt ute och lyssnade på deras mysiga grannar som skrek som attan.

image178

//anna

is it me?

haha, hittade en sida på internet och hittade då hur en typisk oxe är. Om ni inte har fattat det så är jag född i oxens stjärntecken. Här är då beskrivningen;

Oxar är av den starka tystlåtna sorten. Gillar resor och god mat. Har sunt bondförnuft och är extremt lojal. Ogillar förändringar av alla sorter. Är fortfarande sur över att Nils-Petter Sundgren inte längre leder filmkrönikan. Gillar att samla saker, gärna gamla saker som påminner dem om hur saker skall vara egentligen.

 

finfint, kan det stämma? Är jag verkligen en sån där nostalgi-typ.
Nu menar jag inte att jag tror så mycket på sånt men det är ju alltid kul att se efter. :D

//Anna

du kan förresten hitta det på afrodite.nu.

pusshej

nu ska jag hämta rebecka, vi ska spinna med laget.
jag ska fuska, för spinning suger.

//anna

save some face

ni fattar ju inte, jag tar åt mig.
Jag tar åt mig allt.
Men jag tänker inte ändra på mig
och bara låta mig bli överkörd.
Som ni gör


-

smile like you mean it

16.28

har vart ute med rocky i skogen i en och en halv timme. det var skönt, det behövde jag.

RSS 2.0